Ons bedrijf > Magazijn

Magazijn in Nederland


Zowel onze Green Pin® als onze EXCEL® producten worden geïnspecteerd en opgeslagen in ons hoofdmagazijn in Sliedrecht, 30 km van Rotterdam, waar wij ons brede productassortiment uit voorraad aanbieden. Rotterdam is de grootste zeehaven naar het binnenland van Europa en heeft scheepvaartverbindingen met alle belangrijke handelscentra ter wereld.

De opslagefficiëntie wordt nog verder verbeterd door de allernieuwste computersoftware, die ons in staat stelt onze opslagfaciliteiten optimaal te benutten. Een order van een klant kan binnen 4 uur na het plaatsen van de order vanuit ons magazijn worden verzonden.
Magazijn in de VS


Het Van Beest-magazijn in Houston (Texas) bevat een grote voorraad Green Pin® en EXCEL® producten.

Vanwege de snelgroeiende verkoop van onze Green Pin® en Excel® producten in de Verenigde Staten, Canada en Centraal-Amerika, heeft Van Beest USA meer opslagruimte nodig om te voorzien in de toenemende vraag vanuit deze markten. Daarom zijn we in 2011 verhuisd naar een nieuwe locatie nabij de internationale zeehaven van Houston. Deze nieuwe locatie biedt een groot aantal voordelen:


 

- een oppervlakte van 1400 m2, dat is twee keer zo groot als ons vorige magazijn;
- de grootste voorraad hoogwaardig hijsmaterieel in het gebied;
- logistieke hulpmiddelen zoals barcodelezers en boordcomputers op vorkheftrucks, om snel en effectief orders te verwerken met een minimaal risico op fouten;
- moderne kantoorruimte met volledig uitgeruste en comfortabele vergaderruimten;
- live computerverbinding met onze andere vestigingen over de hele wereld zorgt voor nauwkeurige informatie over de beschikbaarheid, orderstatus enz.;
- gemakkelijk te bereiken per vrachtwagen om zendingen op te halen.

 
 

Wereldwijd distributienetwerk


Verder hebben distributeurs over de hele wereld onze Green Pin® en EXCEL® producten op voorraad om hun eigen doelmarkten het beste van dienst te kunnen zijn. In meer dan 80 landen wereldwijd zijn onze producten verkrijgbaar bij onze verschillende distributeurs.

Wij verwijzen u graag door naar de dichtstbijzijnde leverancier bij u in de buurt.